Actualitat

#lanit2019 inscriu-te amb els descomptes INEC

Inscriu-te ja a #lanit2019 amb els descomptes INEC!

L’INEC, entitat col·laboradora de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, ofereix entrades amb descomptes pels seus associats.

El 21 de febrer de 2019 l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150) acollirà la 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya.

Per setè any consecutiu, l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica (COEINF) organitzen conjuntament aquesta trobada, que – una setmana abans del Mobile World Congress- inaugurarà el calendari de grans activitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació del país.

Si no et vols perdre la primera gran cita de networking de l’any entre professionals, empreses, administració pública, universitats, associacions i institucions del món TIC, no esperis més i compra ja la teva entrada! Com a membre de l’INEC tens un descompte interessant! Demana’ns el teu codi al correu info@inec.cat

No ho pensis més… Has de ser-hi!

Per a més informació: info@inec.cat

Share This